Jojoba Yağı

(1 müşteri incelemesi)

 80,00

❊ Ebat:  50 ml  mevcuttur .
❊ Katkı maddesi veya koruyucu içerik bulunmaz.
❊ Soğuk presleme yöntemi ile üretilir.
❊ Gıda takviyesi olarak kullanıma uygundur.

Stokta yok

Karşılaştır

Soğuk pres yöntemi ile üretilen jojoba yağı, yaygın olarak kozmetik sektöründe kullanılmaktadır, ürünü gıda takviye olarak da tüketebilirsiniz.

 

soğuk pres jojoba yağı

 

Müşteri değerlendirmeleri
5.00
1 değerlendirme
5 Yıldız
100%
4 Yıldız
0%
3 Yıldız
0%
2 Yıldız
0%
1 Yıldız
0%
1 review for Jojoba Yağı
  • 5 5 üzerinden

    İlgili bir satıcı.

Bir müşteri yorumu yaz

İnceleme Ekle

0

ÜST

Merhabalar
Soğuk pres yağlar için doğru yerdesiniz.
Size nasıl yardımcı olabilirim ?
Powered by
X