Daha önce çörek otu yağını kesinlikle duydunuz. Belki, bakkal raflarında ya da yerel sağlık marketinizin doğal ilaçları bölümünde bir bakıma bile görmüş olabilirsiniz. Şimdi size bu yağın ne olduğunu ve ne gibi faydalarını hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

O Adana’nın ‘Cennet meyvesi’, Ege ve Akdeniz bölgelerinin ise Mısır inciri.. Dikenli incir halk arasında birçok farklı isimle bilinmektedir. Hint inciri, Frenk inciri, Mısır inciri, Babutsa, Kilis inciri, Pabuç inciri, …

5 Litre sirke yapımı için %60 su , %40 oranından üzüm ekliyoruz.
Cam kavanoz içine koyduğumuz üzüm ve suya 2 yemek kaşığı bulgur, 2 yemek kaşığı nohut ve 2 yemek kaşığı bal(fermantasyonu kuvvetlendirir) ekliyoruz.

Üzüm çekirdeği yağı eski zamanlardan beri geleneksel kozmetik repertuarının bakım sırrıydı. Soğuk preslenmiş üzüm çekirdeği yağı, cilde hafifletir, kolayca emilen yumuşak bir yağdır. Burada dikkat edilmesi gereken çekirdeklerin soğuk preslenmiş olmasıdır. Kozmetik endüstrisinde taşıyıcı yağ olarak bilinen üzüm çekirdeği yağı, çok çeşitli ticari olarak satılan krem ​​ve losyonları bulunmaktadır. Yüksek fiyatlı kozmetik ürünler için faiş fiyatlar ödemek yerine doğal ve katkısız soğuk pres üzüm çekirdeği yağını doğrudan şişeden kolayca cildinize uygulayabilirsiniz.

0

ÜST

Merhabalar
Soğuk pres yağlar için doğru yerdesiniz.
Size nasıl yardımcı olabilirim ?
Powered by
X