Üzüm çekirdeği yağı eski zamanlardan beri geleneksel kozmetik repertuarının bakım sırrıydı. Soğuk preslenmiş üzüm çekirdeği yağı, cilde hafifletir, kolayca emilen yumuşak bir yağdır. Burada dikkat edilmesi gereken çekirdeklerin soğuk preslenmiş olmasıdır. Kozmetik endüstrisinde taşıyıcı yağ olarak bilinen üzüm çekirdeği yağı, çok çeşitli ticari olarak satılan krem ​​ve losyonları bulunmaktadır. Yüksek fiyatlı kozmetik ürünler için faiş fiyatlar ödemek yerine doğal ve katkısız soğuk pres üzüm çekirdeği yağını doğrudan şişeden kolayca cildinize uygulayabilirsiniz.

0

ÜST

Merhabalar
Soğuk pres yağlar için doğru yerdesiniz.
Size nasıl yardımcı olabilirim ?
Powered by
X